info@mdclearx.com

MDCLEARx Aktif Oksijenli Avustralya Çay Ağacı Yağı

Home / MDCLEARx Aktif Oksijenli Avustralya Çay Ağacı Yağı

MDCLEARx AKTİF OKSİJENLİ AVUSTRALYA ÇAY AĞACI YAĞI

Aktif oksijenli Avustralya çay ağacı yağı ozonlanarak elde edilir. Ozonlanarak aktif oksijenli hale getirilen Avustralya Çay Ağacı yağı inovatif bir üründür. Bu form saf çay ağacı yağından çok daha etkilidir.

Sipariş vermek için sipariş sayfamıza göz atınız.

Aktif oksijenli Avustralya çay ağacı yağı antiseptik özelliği dolayısıya  DOĞAL cilt temizleyicilerinden birisidir.

Makyaj temizlemede etkili doğal ürünlerden biridir.

Makyaj, kapatıcı, güneş koruyucu ve diğer yüze sürülen maddelere bağlı oluşan kozmetik aknede temizlik ve akne mikrobunu öldürücü özellikleri nedeniyle oldukça fayda gösterir.

Avustralya Çay ağacı yağının hafif akne vulgaris (sivilce), hafif cilt lekelerinin giderilmesi, kozmetik bakımı, ayak bakımı, koltuk altı terleme, ağız bakımı, cilt bakımı, saç ve saç derisi bakımında faydalı etkiler oluşturduğu bilinmektedir.

İçerdiği doğal Antioksidanlar nedeniyle antiaging ve genç görünüm sağlar.

Ciltte siyah nokta, iz ve leke gibi sorunların giderilmesinde faydalıdır

Herpes virüsünün oluşturduğu uçuğa modern tedaviye yardımcı olarak katkı sağlar.

Saç bakımında da oldukça faydalıdır. Kepeklenme sorununa iyi gelir. Kafa derisinde kıl iltihabı, akne ve irritasyon durumlarında modern tedaviyi destekler

Egzama gibi durumlarda modern tedaviye yardımcı katkı sağlar.

Avustralya Çay Ağacı Yağının içeriğindeki terpinen-4-ol ve cineol adlı maddelerin bilimsel çalışmalar sonucunda antibakteriyel, antifungal (mantarlara karşı) ve antienflamatuar özellikler gösterdiği ortaya çıkarılmıştır.

Aile Boyu Ayak Bakımı

Reader Digest dergisinin Avustralya Çay Ağacının 13 Önemli Kullanım Alanı ile ilgili bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

MDCLEARx Ozonize Avustralya Çay Ağacı Yağı saf Avustralya Çay Ağacı içerir (Dilue edilmemiştir).

Toksin, additif ve dolgu içermez.

MDCLEARx Avustralya Çay ağacı yağının ozonizazyonu sonucu bahsedilen etkileri oldukça güçlendirilmiştir.


İçerik: Melaleuca Alternifolia yağı, Aktif Oksijen (Ozon),

Kullanım şekli :

-Genel olarak etkilenen bölgeye günde 1-3 kez olmak üzere lokal olarak uygulayın.

Akne lezyonlarına doktorunuza danışarak günde iki defa 2-3 hafta süre ile lokal uygulayın

Bazı durumlarda 100 ml suyla dilue ederek kullanılır.

-Tonik ya da temizleme sütünüze 1-2 damla ekleyerek cildinizin makyaj temizliğinde her gün kullanılabilir.

Haftada iki defa yüz temizliği yapılması ciltte parrlaklık, antiaging ve akne olluşumunu engelleme özellikleri gösterir.

-Banyo suyunuza 10 damla Avustralya Çaya ağacı yağı ile 2 kaşık zeytinyağı koyarak haftada iki defa banyo yapmanızın, vücut kokularını önlediğini ve cildinizi beslediğini görebilirsiniz.

-Saç bakımı/kepek sorunu, saç derisi irritasyonu için şampuanınıza ve saç bakım ürünlerinize 3-5 damla çay ağacı yağı ekleyin.

Saklama koşulları:

MDCLEARx Aktif Oksijenli Çay Ağacı Yağı oda ısısında saklanmalıdır.

Dikkat edilecek hususlar :

Çocuklardan uzak tutulmalıdır. Kesinlikle oral yoldan kullanılmamalıdır. Hastalıklarda kullanımda mutlaka doktora danışılmalıdır

12 yaşından küçüklerde kullanılmaması önerilir. Agızdan yutulmaması gereklidir ve çocuklardan koruyun.

Bazı kişilerde kontakt dermatit ve kızarıklık oluşturabilir (<1/1000)

3
2

Avustralya Çay Ağacı Yağı Hakkında Ayrıntılı Bilgi

Çay ağacı ülkemizde yetişen çay bitkisi (Camellia sinensis, Theaceae)’nden gerek botanik, içerdiği kimyasallar ve coğrafik olarak tamamen farklıdır.

5
Camellia Sinensis (Karadeniz Çay bitkisi)
7
6

Melaleuca alternifolia (Avustralya Çay ağacı)

Avustralyalı Aborjinlerin yaralara, böcek ısırmalarına ve yanıklara iyi geldiğini bildikleri Çay ağacı yağı bilgisi nesilden nesine günümüze kadar aktarılmış ve artık bilimsel çalışmalarda deri mantarı ve hafif akne de etkili olduğu ispatlanmıştır . Bu nedenle Avrupa Sağlık Ajansı (EMA)ve Amerika Tamamlayıcı Tıp İnsan Sağlığı Departmanı ve Dünya Sağlık Örgütü (WHO) Avustralya Çay ağacı yağının kullanımı ile  ilgili  raporlar yayınlamaktadırlar ( Community herbal monograph on Melaleuca alternifolia (Maiden and Betch) Cheel, M. linariifolia Smith, M. dissitiflora F. Mueller and/or other species of Melaleuca, aetheroleum; National Center for Complementary and Integrative Health);

Bileşimi:

Avustralya çay ağacı yağı  tüm dünyada herbalistler, kozmetik ve ilaç sanayi tarafından bir çok alanda kullanılan esansiyel yağdır.

Çay ağacının doğal antiseptik ,  anti-enflamatuvar ve antioksidan etkileri, onu ailenin dolabında bulunması gereken bir ürün haline getiriyor.

Çay ağacı yağının içeriği başlıca terpinen-4-ol (29-45%), γ-terpinen (10-28%), α-terpinene (2.7-13.0%) ve  1,8-cineole (4.5-16.5%)’ den oluşmaktadır.

Çay ağacı yağı dünyanın hemen her ülkesinde yüzyıllardır güvenle kullanılan ve hasarlanmış cildimizde faydalı etkileri, bulunan bir ajandır.

Çay ağacı yağının saçlarımız ve saç derimizin bakımı için yararlı olduğu kanıtlanmıştır.

MDClearx Ozonize Avustralya çay ağacı yağının iyileştirici özelliklerini aktif oksijenin (ozon) temizleyici, steril edici ve oksijenize edici etkileri ile birleştiren özel bir üründür.

Contact Us

Merak ettiğiniz konuları lütfen bize yazınız. Size en kısa zamanda cevap vermeye çalışacağız.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search