MDCLEARx SAF AVUSTRALYA ÇAY AĞACI YAĞI

Açıklama

 Antioksidan ve özel doğal kokusuyla Çay ağacı  yağının,  cildi aydınlatma, nemlendirme, rejuvinasyon  yapacak düzeyde ozon yağı ile bir araya gelmesiyle elde edilir.

KULLANIM ALANLARI :

  • İçeriğindeki antioksidanlar nedeniyle temiz ve ışıltılı bir yüz..

  • Akneli ve sivilceli alanlar

  • Makyajlı derinin temizlenmesinde doğal olan etkili ürün…

  • Makyaj, kapatıcı, güneş koruyucu ve diğer yüze sürülen maddelere bağlı oluşan kozmetik aknede temizlik yapması ve 4-terpendiol’ün özel etkileriyle nedeniyle oldukça fayda gösterir.

  • Ayak derisi ve tırnakların bakım ve temizliğinde etkilidir.

 İÇERİĞİ :

% 100 Tea Tree Oil

Cam ambalajda: Plastik gövdelerden BPA karışımı veya zamanla plastik parçalanması riski yoktur.

Saf: Dolgu maddeleri, stabilizatörler, GDO’lar, koruyucular veya bağlayıcılar yoktur. Güvenli ve saftır.

% 100 doğal ve güvenli. Gizli içerik yoktur.

KULLANIM ŞEKLİ

Yüzde ve vücutta  etkilenen bölgeye günde iki veya

üç kez uygulayın.  Süreci hızlandırmak için, masajla sürülen bölgeyi ovalayın.

Dikkat edilecek durumlar:

Özel Hastalıklarda kullanımda mutlaka doktora danışılmalıdır.

Saklama koşulları :

Oda ısısında muhafaza edilmelidir.

 

Ürün Dışında Avustralya Çay Ağacı Yağı Hakkında Ayrıntılı LİTERATÜR Bilgisi

Çay ağacı ülkemizde yetişen çay bitkisi (Camellia sinensis, Theaceae)’nden gerek botanik, içerdiği kimyasallar ve coğrafik olarak tamamen farklıdır. Botanik ismi Melaleuca alternifolia (Avustralya Çay ağacı)’dır. Ürün kozmetik statüsündedir ve ilaç ve diğer tedavilerin yerini alamaz. Hastalıklarda doktor reçetesi en etkili çözümdür. 

Avustralyalı Aborjinlerin 400 yıldır cilt sorunlarına, cilt yaralarına, böcek ısırmalarına ve yanıklara iyi geldiğini bildikleri Çay ağacı yağı bilgisi nesilden nesine günümüze kadar aktarılmıştır.

Güçlü anti-mikrobial etki ve anti-enflamatuar etkiye sahiptir. Anti-oxidant etkisi ile bakterilere, virüslere, mantarlara ve protozoal enfeksiyonlara karşı geniş spektrumlu deneysel şartlarda bir anti-mikrobiyal etki gösterir. (1)

Avrupa Sağlık Ajansı (EMA) ve  Amerika Tamamlayıcı ve Geleneksel Tıp Merkezi (NIH)  Avustralya Çay ağacı yağının başlıca 3 kullanımını  şöyle sıralamışlar:

1.Hafif ve Orta Derece Akneli ve Sivilceli cilt bakımında

Çay ağacı yağı, anti-bakteriyel ve anti-enflamatuar özelliği sayesinde akne ve sivilce gibi iltihaplı bölgeler için doğal bir yardımcı. Bir kulak çöpünün üzerine Çay Ağacı yağını 3 damla damlatarak günde 1-3 defa sadece akne ve sivilcelerinizin üzerine sürebilirsiniz (Dört haftadan fazla kullanımı önerilmez.)

2.Hafif ve Orta Derece  Mantarlı  (Athlet’s Foot) ayak bakımı

Günde 1-3 kez kulak çöpüne 3 damla damlatılarak parmak aralarındaki sorunlu cilt üzerine sürülür (Dört haftadan fazla kullanımı önerilmez)

3. Yüzeysel hafif yaralar, sıyrıklar ve böcek sokmaları (2)

Günde 1-3 kez kulak çöpüne 3 damla damlatılarak lezyon üzerine sürülür.

(Bir haftadan fazla kullanılması önerilmez.)

Kaynak:
1) Avrupa Sağlık Bakanlığı, EMA (European Medical Agency) tarafından özellik ve faydaları kabul edilmiş ve kullanım alanlarına monografında yer verilmiştir. European Medicines Agency, European Union Herbal monograph on melaleuca alternifolia, 24,nov 2015 EMA/HMPC/320930/2012Committee on herbal Medicine products.

2) National Center for Complemantary and İntegrative Medicine, https://www.nccih.nih.gov/health/tea-tree-oil

Çay Ağacı Yağı Ana madde içeriği

İncelemeler

Henüz inceleme yapılmadı.

“MDCLEARx SAF AVUSTRALYA ÇAY AĞACI YAĞI” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Merhaba, Size nasıl yardımcı olabiliriz?